Ποιοί είμαστε

Γνωρίστε μας και μάθετε για τις κορυφαίες υπηρεσίες που σας προσφέρουμε!

Δημιουργούμε

κάθε μέρα κάτι καινούριο

Στην ADimpresion δημιουργούμε κάθε μέρα κάτι ξεχωριστό με τις τελευταίες τεχνολογίες της αγοράς.

Είμαστε εδώ για να σας δώσουμε λύση για το ντύσιμο του αυτοκινήτου σας, της μοτοσυκλέτας σας, της επιχείρησή σας ή το άλλο έχετε στο μυαλό.


Επαγγελματισμός και εγγύηση

Η εταιρία ADimpresion ιδρύθηκε το 2010 και ξεκίνησε με κύρια ασχολία της την διαφήμιση των επιχειρήσεων. Η εικόνα της επιχείρησης σας είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάει ο πελάτης και δείχνει την πρώτη εμπιστοσύνη σε εσάς. Αυτό περιλαμβάνει τις διαφημιστικές  ταμπέλες – πινακίδες  της επιχείρησής σας, τους καταλόγους, το ντύσιμο του τοίχου με ταπετσαρίες, την εμφάνιση του προσωπικού (μπλούζες, καπέλα κτλ) και γενικά ότι βάλει ο νου σας.

Εργαζόμαστε με τις τελευταίες τεχνολογίες σε ότι έχει να κάνει με την εμφάνιση του αυτοκινήτου και της μηχανής σας. Η τοποθέτηση αυτοκόλλητων από το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό μας γίνεται με εξαιρετικής ποιότητας υλικά  που σε συνδυασμό με την τεχνική μας, συμβάλλουν στο εγγυημένο αποτέλεσμα! Αν έχετε βαρεθεί το παλιό σχέδιο στο κράνος σας, τότε είναι ευκαιρία να το ντύσουμε με κάποιο σχέδιο που εσείς θέλετε ή να σας προτείνουμε εμείς την καλύτερη λύση.

Φτιάχνουμε ειδικές κατασκευές από ξύλο, σίδερο, φωτισμό neon καθώς το αποτέλεσμα δίνει ένα διαφορετικό στυλ στο σπίτι ή την επιχείρησή σας!

Επίσης αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και την κατασκευή εκθεσιακών περιπτέρων με στόχο κι αποτέλεσμα την προβολή – ανάδειξη των προϊόντων της επιχείρησης σας.

Είμαστε υπερήφανοι που οι πελάτες της ADimpresion μας εμπιστεύονται απόλυτα και μας ανέβασαν στην κορυφή σε αυτό τον χώρο. Για αυτό και εμείς με τον επαγγελματισμό μας, και την αγάπη που έχουμε για αυτό που κάνουμε, το εξελίσσουμε κάθε μέρα με ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στο χώρο.

Η σταγόνα που ξεχείλισε…

και έγινε χρώμα!